Jatoives Cleanroom Techniek

We hebben 11 gasten en geen leden online

 

Project : Ede
Nieuwbouw : Emerson / Brooks Instruments

Emerson is a global company that brings together technology and engineering to provide innovative solutions for its customers in a wide range of industrial, commercial and consumer markets. The Emerson Brands deliver comprehensive customer solutions in the areas :
- Network power
- Process Management
- Climate Technologies
- Storage Solutions
- Professional Tools
- Motor Technologies
- Industrial Automation
- Appliance Solutions
Na montage van de rechthoekige hoofdkanalen is gestart met de montage van alle zijkanalen welke uiteindelijk worden aangesloten op de toevoer- en retourroosters.
Alle verbindingen worden gesealed om lekkages tot een minimum te beperken. Daarnaast heeft elke aftakking een regelklep wat een perfecte inregeling mogelijk maakt.
De locatie voor de apparatuur is vooraf bepaald en vrijgemaakt. Zowel de luchtbehandelingskast, de koelmachine, bevochtiger, CV installatie en schakel- en verdeelkast kunnen worden geplaatst.
Gelijktijdig kan gestart worden met het plaatsen van de wanden. Hierbij is een goede samenwerking nodig tussen de wandenzetter, de electricien en overige disciplines. Alvorens de wanden worden dichtgebouwd zijn alle voorzieningen aangebracht.
Tijdens het plaatsen van de wanden en de afbouw wordt duidelijk hoe de cleanroom er werkelijk gaat uitzien. Wanden worden onvermijdellijk nog wel eens opengemaakt omdat altijd wel iets wordt vergeten zoals bijvoorbeeld data-aansluitingen of een extra persluchtaansluiting. Samenwerking en flexibiliteit zijn dan ook onmisbaar.